Zoek nu gratis jouw minimum CAO-Loon Events
enjoy
intelligent tools
 

Over ons

 

HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools, elk met dezelfde user experience. HelloFlex is moderne cloud software en dus geschikt voor het gebruik op smartphones en tablets. HelloFlex wordt gebruikt door zowel intermediairs als inleners van flexibele arbeid.

Wie zijn wij?
HelloFlex is een werkmaatschappij van HelloFlex group. De HelloFlex group is een Nederlands softwarebedrijf en dienstverlener aan de flexbranche met 70 medewerkers en heeft meer dan 1.000 klanten in de flexmarkt.

 Management team

Wat is onze geschiedenis?
De voorloper van HelloFlex was FlexWeb. FlexWeb is ontwikkeld in 2005 in co-makership met een aantal grotere payrollers die in die tijd behoefte hadden om hun opdrachtgevers de mogelijkheid te geven om online tijd te registreren. De toegevoegde waarde van FlexWeb was een efficiënter en goedkoper proces: het werk werd immers gedaan door de opdrachtgevers van de payrollers. Het tijdregistratieproces werd ook foutlozer. De opdrachtgevers registreerden niet alleen de uren, maar accordeerden deze ook. Later is FlexWeb uitgebreid met een portal voor de flexwerkers, waarmee zij inzicht kregen in hun loonslips, betalingen, contracten en uren. In 2010 is FlexOnline geïntroduceerd, een sterk verbeterde en meer uitgebreide versie van FlexWeb, niet alleen geschikt voor payrollers maar ook voor uitzendbureaus, detacheerders en recruitment bureaus. In 2015 is FlexOnline opgevolgd door HelloFlex, moderne cloud software geschikt voor gebruik op de mobiel.

 

Nardo Lambregts

CEO

Rinske Koning

Services manager

Arjan Seunninga

Software manager

Alex Tkachyk

Architect

Antoin Bakelaar

Sales manager