Neem direct contact op!
your company branding
 

Wat is Recruit?

  • Intelligent
  • SEO friendly
  • Responsive for mobile usage
  • Multi-language

Recruit is een professionele job board tool die je eenvoudig integreert met je corporate website. Het bevat niet alleen een meest recente vacature-feed, maar ook een page waar bezoekers uitgebreid kunnen zoeken in je vacature database, alerts kunnen aanmaken, kunnen solliciteren, en inzicht houden in de voortgang van hun sollicitatie. Natuurlijk biedt Recruit je ook de mogelijkheid om je vacatures uitgebreidt te taggen, en dus goed vindbaar te maken voor zoekmachines.

 

Branding

 

Je kan Recruit vormgeven zoals jij zelf wilt. Lever ons je ontwerp aan, wij maken het. Niet alleen in de huisstijl van je bedrijf, maar ook de indeling van je job board bepaal jij zelf.

 
 

Personalisatie

 

Indien gewenst worden de bezoekers van je website gelogd en hun zoekgedrag wordt opgeslagen. Deze gegevens kun je gebruiken als dezelfde bezoeker weer terug komt op je website, zodat alleen de vacatures getoond worden die passen bij zijn eerdere zoekgedrag.

 

Recruitment tools in development

 

share-logo_solid_160

Share maakt multiposten van vacatures op externe job boards mogelijk, voor een optimaal bereik tegen minimale kosten.

hopper-logo_solid_160

Hopper helpt jou bij het effectief vinden van geschikte kandidaten, door uit een groot volume sollicitanten een scherpe selectie te maken.

 

Recruit proberen?

 

 
 
Je eigen “werken bij” site

Implementatiekosten op aanvraag.

Bekijk de gebruikskosten.

Je eigen professionele jobsite

Implementatiekosten op aanvraag.

Bekijk de gebruikskosten.