time in
no time
 

Over Time

 

Door Time te gebruiken voor de tijdregistratie van je flexkrachten, heb je de basis in handen voor correcte en snelle berekeningen in je loonadministratie.

Time bespaart tijd en voorkomt missers en miscommunicatie. We halen met onze online tool een deel van de administratie weg bij je interne medewerkers, zodat zij meer tijd hebben voor belangrijkere werkzaamheden.

Minder fouten betekent ook dat je kosten op het vlak van administratie en controle dalen. En omdat je de kosten verlaagt en de informatiestromen verbetert, krijg je meer tijd voor bemiddeling.

 

wat zijn de voordelen?rollen, workflow en alertsaltijd correcte cost accountingreal-time inzicht

Benieuwd wat Time voor je kan doen?

 
 

6251728_s

Wij laten je graag zien hoe Time werkt en onverwachte voordelen biedt!

  • Vermindering van de administratie
  • Lager foutsaldo bij berekende lonen
  • Realtime inzicht in de gewerkte uren
  • Self service door de flexwerker en opdrachtgever
  • Minder vragen van flexwerkers en opdrachtgevers
  • Minder werkdruk op de loonadministratie

Rollen, Workflow en Alerts

 

Voor het gebruik van Time kun je zelf rollen definiëren en deze aan je gebruikers toekennen. Per opdrachtgever is een workflow instelbaar. Alerts zijn flexibel in te richten.

 
 

Altijd correcte cost accounting

 

Time zorgt voor een automatische toewijzing van uren aan de juiste opdrachtgever, projecten en kostenposten, en kan je daarom een enorme tijdwinst opleveren.

Real-time inzicht

 

Alle geregistreerde uren kunnen eenvoudig worden geanalyseerd dankzij rapportages. Met behulp van exportbestanden kan de informatie verder worden verwerkt.